Opplev Formel 1 på Silverstone Circuit

Raske biler, imponerende kjøreegenskaper og nervepirrende små marginer. Dette er hva Formel 1 har å by på for alle, enten du er stor fan eller har en interesse for biler.

Hvert år arrangeres det flere Grand Prix, og et av disse gjennomføres på historiske Silverstone Circuit i England. Racing banen ligger bare 90 minutter utenfor London, så du kan oppleve både storbyen og billøp på en sportsreise hit. Sjekk ut her for mer informasjon!

Storby kombinert med racing

Det er ikke uten grunn at London er på topp ti listen over populære reisemål blant nordmenn. Den britiske storbyen har mye å by på, både når det kommer til kultur, arkitektur, mat og drikke. Og ikke minst sport, blant annet fotball, tennis og golf. Så hvis du vil oppleve både racing og andre idretter, er dette det perfekte reisemålet.

Silverstone Circuit er en bilbane verdt å besøke. Banen omkranser en flybase som ble brukt av Royal Air Force under andre verdenskrig, og de første løpene som ble arrangert her foregikk på selve flystripen. I dag racer Formel 1-førerne på en utfordrende bane rundt flystripen. Så her får du oppleve en del av historien, samtidig som du kjenner vibrasjonene fra biler som raser forbi i opptil 370 km/t.