Med MotoGP som interesse

Motorsport er en fryd å oppleve live, spesielt for de som har en stor interesse for sporten. MotoGP løp arrangeres verden over, og sportsreiser er den perfekte muligheten til å komme nært på favorittsporten samtidig som du får oppleve nye kulturer og destinasjoner. Denne type reise er en opplevelse du sent vil glemme!

Storbyen eller stranda?

I Spania kan du nyte det varme været, slappe av i en solseng på stranden, og hygge deg med spennende løp på kvelden. For en storbyopplevelse kan du legge turen til England og London. Nyt fish & chips, ta en øl på en klassisk brun pub, og reis ut til banen for et adrenalinfylt løp. Ønsker du å reise lenger enn Europa arrangeres det MotoGP løp i India, Japan, Indonesia og Thailand. Dette er destinasjoner som lar deg oppleve nye kulturer, teste ut nye matretter, og oppleve MotoGP løp på nært hold.

Reis verden rundt

MotoGP løp arrangeres på omtrent alle kontinenter, fra Silverstone Circuit i England til Phillips Island i Australia. Så enten du ønsker deg en langhelg i en europeisk storby, en lengre reise til USA eller backpacking i Asia kan du kombinere dette med MotoGP. Din drømmereise kan du enkelt finne på nettet.